Broodjes Plaza

Tel: 06-430578 72 info@broodjesplaza.nl
Catering service in Amsterdam Zaandam Haarlem Hoofddorp

Service

Lunch Service

Sinds 1995 verzorgt broodjesplaza uw lunch. Wij leveren in Amsterdam en omstreken bij bedrijven en instellingen, ook voor uw incidentele en spoed bestellingen bent u bij ons van harte welkom!

online service button Online bestellen

Kunt uw lunch zelf samenstellen op ons bestel formulier of simpel even opbellen, u hoeft dan alleen het aantal personen door te geven en waar en hoe laat u de lunch wilt hebben. Uw lunch kan worden aangeleverd verpakt per persoon of geserveerd op schalen in catering dozen. Tevens leveren wij op al uw projecten, denk hierbij ondermeer aan de wegenbouw, aannemerij, en (buiten) evenementen.

Party support

Is er behoefte aan meer dan alleen een lunch, geen probleem sinds jaar en dag verzorgd broodjesplaza de party bij diverse bedrijven in de regio Noord holland, van eenvoudige borrelhap tot uitgebreid feest met alle toebehoren en bediening.

Diensten: Verhuur van o.a. Glaswerk, bestek, servies, tafels, stoelen, bar, statafels, tafellinnen, tap installatie, gaderobe, spreek gestoelte, PA installatie, barbecue, party tent, podiums en meer..

 

automaten

Mkvending voor koffie op het werk.... Nieuwe demo of gebruikte koffiemachines en waterkoelers direct leverbaar. Naast de koffie, snack en frisdrankautomaten leveren wij u ook de benodigde ingredienten voor uw koffie voorzieningen met alle toebehoren, denk hierbij ook aan de cup a soup, het toilet papier en bijvoorbeeld de afvalzakken.


Verhuur :
Voor een paar tientje per maand bent u al verzekerd vn goede koffie op het werk, u huurt bij ons eenvoudig en snel een aan uw behoefte voldoenende koffieautomaat, voor tijdelijk project of langdurig lekkere en bedrijfs zekere oplossing.

Verkoop:
Uiteraard heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een automaat aan te schaffen, u kunt bij ons ondermeer terecht voor Douwe egberts en Rheavendor automaten, wij zijn primium reseller.

ingrediënten:
Ons eigen label ingredienten verzekerd u van constante kwaliteit voor een vaste lage prijs, ook kunt u ons alle A- merken laten leveren o.a. Douwe egberts en Nescafe (Nestle) .

Catering Service

Broodjesplaza is gespecialiseerd in de catering service voor bedrijven & instellingen. Verzorging van de (dagelijkse) lunch, directie lunch, belegde broodjes voor bij de vergadering maar ook voor al uw bedrijfsfeesten bent u bij ons aan het goede en vertrouwde adres.

Laat uw catering gerust aan ons over, wij hebben jarenlange ervaring en werken indien nodig samen met andere professionele partijen in de markt.